Simpla men ack så goda råd till män som nätdejtar. Ett potpurri av fatala misstag!l

Det kan vara nog så svårt att promota sig själv på bästa sätt i sådana forum som nätdejting. Folk söker ju i de flesta fall en seriös relation och det är lätt att bara bläddra förbi ointressanta profiler som lämnar övrigt att önska. Nu tänkte jag ändå hjälpa till lite på traven så ni kanske lyckas lite bättre  i alla fall.

* Var vaksam på ditt val av användarnamn. Namn så som Herr Batong,Hard Long,Farbror Melker och 25centimeter kan för många verka stötande och lämpar sig antagligen bättre i andra forum. Namn som går åt ytterligheter i motsatt riktning,tex Älskarattkramas,Ensam,GulligNalle har också en avskräckande effekt.

* Om du fattar tycke och väljer att mejla till en tjej,vänta då längre än 2 timmar innan du skickar hatbrev till henne igen pga uteblivet svar.

* Undvik brev av typen:" Ser dig där du sover med ett leende på läpparna,sträcker mig fram och kysser din nakna hals." Man kan lätt få känslan av det ligger nåt i det du säger och risken för besöksförbud begränsar dina chanser att träffa någon.

* Var sanningsenlig. Vid eventuellt möte är det svårt att övertyga att dina 170cm verkligen är 178.

* Om du är 20 år äldre än personen önskar, är chanserna antagligen obefintliga att du lyckas skriva något som ändå väcker intresset.

* Tillvägagångsätt tagna ur The game lämpar sig inte i skrift. Skickar du ett mejl där du sågar tjejen vid fotknölarna och skriver henne på näsan för att sedan avrunda med ett:Kanske vi ses i kväll!,kommer du med stor sannolikhet uppfattas som mycket labil.

* Inte heller mejl som talar om att ovetenskapliga beräkningar pekar på att mottagaren är sjukt snygg naken leder till en djupare dialog.

* Sist men inte minst, skriv ALDRIG : hej! Du ser ut som nån man vill skaffa barn med.

Hoppas denna lilla guide kan hjälpa er att undvika fallgropar!


Cillidill

Fantastikt! Keep up the good work! ;)

Lena

Hahaha :) Som jag LÄNGTAT! Det här är bättre än lördagsgodis! Puss

Peter

Det var mycket klokt skrivet!

Ska tänka på detta om jag skulle börja nätdejta, tror förvisso mer på att träffa ngn ute eller på singelmiddagar.

Men du är duktig på att blogga och ser fram emot mer kommande info.....

Ha det bäst!

Jakob

Vilken underhållning! Som jag ser fram mot framtida läsning här :)

Stor kram

U know

Jag är väldigt nyfiken på hur och vad man SKALL göra/skriva till en tjej/kvinna för att få hennes uppmärksamhet samt intresse. Visst, utseendet går ju först but jag hoppads ändå att du har några tips på hur man nätraggar =)