"MODEBLOGGERSKAN"-född ur en krossad dröm

Många flickor drömmer i unga år om att bli stjärnor och kanske framför allt modeller. För många kan fallet bli hårt när beskedet kommer att färdigheterna inte räcker till.  Det kan tex handla om för höga pannor eller avsaknaden av halsar. Vissa fortsätter då att kämpa medan andra inser att det faktiskt aldrig kommer bli av. Men så kom BLOGGEN och plötsligt fann de som, av en eller annan anledning aldrig nådde fram, ett kryphål. Genom detta forum poserar de numera till höger och vänster i såväl press som TV med förevändning att de ska lära oss andra vad som är snyggt och inte. På nåt sätt fick deras saga ett lyckligt slut och de sina mittuppslag om än iklädda för stora mantlar.
Inspirerad av dessa damer vill jag nu lämna mitt bidrag till vinter/vårmodet -12.


sockar funkar i alla sammanhang, under långpromenaden, till middagsbjudningen och varför inte som accessoar till partyklänningen.
        
SOCKAR: Passar i alla sammanhang. Till vardags, middagsbjudningen eller varför inte som accessoar till partyblåsan.
FJÄDERBOAN: Lämpar sig bäst under perioden 4 feb-10 mars.
SKORNA: Bara de glittrar så!HATTEN: Du är alltid "klädd" i en hatt. Var dock vaksam på din kropphållning. Rak rygg är ett måste annars kan det lätt luta åt clown-hållet.SCHLAGERÄRMARNA: Passar bäst när det friskar i!


SIST MEN INTE MINST:

:

ETT PAR REDIGA KÄNGOR SÅ DU KOMMER HEM I ETT STYCKE!