Apropå manliga ursäkter och viftande penisar.

Det krävs inte en idyllisk skärgårdsö.
Det behövs inte några näringslivstoppar.
Du behöver inte ens bemöda dig med att hala ut den.
Det finns nämligen många sätt att vifta med en penis, utan att ens visa den fysiskt.
 
 
Första dagen på semesterresan postade jag en bild på Facebook.
Stående på en balkong med milsvid utsikt över det böljande havet som blänkte i solljuset, önskade jag Bulgarien en god morgon
 
En ganska vacker och behaglig bild, om jag får säga det själv.
Men det tog inte mer än 30 minuter innan en helt vanlig svensk man (det råder ju tydligen lite delade meningar om huruvida en "helt vanlig" svensk man kan bete sig på följande vis) bestämde sig för att smutsa ner den, få utlopp för sina sexuella fantasier, och tog sig rätten att helt oombedd applicera dem på mig. 
Ni vet så där som folk verkar göra när de får feeling numera. Inte heller i det här fallet verkar det faktum att han lever i ett förhållande spela nån vidare roll för diskretionen.
 
 
När jag öppnar ett sånt här personligt adresserat meddelande så är det som att att nån slår mig i ansiktet med en slapp task.
Dask Dask.
Mannen som skrivit detta till mig finns i min direkta närhet varje dag. Vi har aldrig haft en intim relation. Möjligtvis har vi hälsningskramats, men mer erotiskt än så har det inte varit. Och då kan jag inte låta bli att undra hur han tänkte när han låg där med morgonståndet kl 9 på morgonen och rimligtvis inte kunde skylla på nån black out orsakad av alkohol.
 
 
Oftast har man ju nåt slags föreställning om respons vid ett agerande och jag undrar vilken rimlig respons han förväntade sig av mig
Förväntningar:
  • Men åh...gulle dig! Så himla fint. Kramiiiz
  • Att jag hade bett min kompis om hjälp: Sara, kan du filma mig när jag vänder mig om naken. Jag ska bara skicka en snutt till en kille som behöver hjälp att komma igång för dagen.
  • Åhh...jag hade så gärna velat att dina händer var på mig..bla bla jada jada och sånt där som vi alltid skriver eftersom vi lever i en ständigt pågående porrfilm...
Självklart blev det inte något av ovannämda alternativ och självfallet kom då också den välbeprövade ursäkten som ett brev på posten, fylld av förståelse och djup ånger. 
 
 Jaha, men då så. Så länge man ber om ursäkt liksom. 
Och dramatiskt så det förslår, som att jag ska replikera: åh, men alltså jag menade inte så, det var ju inte så farligt. 
 
Är du som läsare observant så noterar du också den, för kvinnor typiska formuleringen hos mig. Man vill ju inte skapa dålig stämning eftersom vi kommer att stöta på varandra nästan dagligen även efter detta, men det är ju för tusan han som valt att liksom olla ner stämningen, han har felat, inte jag. 
 
Och sedan, efter några dagar;
den oförställda förvåningen
 
Han hade ju bett om ursäkt och då borde ju saken vara ur världen, eller hur?
Om det var nåt personligt?
Ja det kan man väl säga, men rent generellt är jag lite jävla trött på män som skickar porrnoveller till mig.
 
Är det så man gör nuförtiden? 
Ingen flört, ingen spaning efter samklang utan bara smack: slapp task-dask. Här är paket.
Som om det vore en gåva sänd från himlen, alla vill glatt ta emot det?
Här VARSÅGOOOOOD, jag erbjuder dig mig. 
 
Vad kan konsekvenserna bli?
Även om inte andra än själva sexförfattaren verkar räknas i dennes liv så berörs ju fler. 
Den försmådda flickvännen som kontaktar mig i tron om att jag är delaktig i otroheten, för varför skulle man annars skriva så till någon? 
Ja, varför?
Den jag dejtar ser det, varför skulle jag få ett sånt mess om jag inte hade en relation med avsändaren, 
(Ja, varför? )
och vips, så är är även mitt förhållande i kras pga nån nästan random snubbes kåthet. 
För man kastar liksom inte ur sig sånt här till höger och vänster, och eftersom det inte finns nån som helst anledning att skicka ofredanden till andra, förutom då att just tillfredställa dina egna impulsiva sexuella lustar, så avstå. 
Gå och dra dig i snöret eller ta en kall dusch för guds skull.
För vanliga svenska män ska väl inte göra sig skyldiga till sexuella ofredanden?
(Ingen annan heller för den delen)